Какъв Бус Да Изберем За Нашето Преместване?

Големият опит в пренасянето на багаж и преместването на мебели, но кара да бъдем уверени, че познаваме в детайли нуждите на нашите клиенти. Различните бусове за превоз на багаж, са ключов елемент за безпроблемното извършване на всяка транспортна услуга. Ние разполагаме с всички размери и видове превозни средства, компетентен персонал, нужното оборудване и консумативи, за перфектното преместване.

Пазарът на транспортни услуги във гр.Варна е добре развит и силно конкурентен. Въпреки това фирмите, които се открояват са малко. Голяма част нямат отличителни знаци и надписи – ние не сме от тях. Ако искате работата ви да бъде свършена качествено, бързо и с усмивка не се колебайте да се свържете с нас.


С какво да се съобразим, преди да се свържем с фирма за транспортни услуги с бус?

Първото и най-важно нещо, което трябва да съобразите, преди да се свържете с фирма за транспортни услуги с бус, е обемът на вашите вещи. След правилното им опаковане това може лесно да се изчисли. Най-популярните опаковки са чували, кашони и кутии за преместване. Повече информация може да получите в нашият магазин. Ако нямате мебели, най-удобният вариант са бусове или пикап до 9 куб. метра. При този вид е възможно бързо от всички страни, като са особено подходящи за подземни паркинги до 2.1м височина.

Второ ключово условие за лесното извършване на транспортната услуга е осигуряване на най-подходящото място за товарене и разтоварване на вашият багаж. Това в определени случай може да удвои или утрои времето за което тя може да бъде завършена.

Трето важно условие за избиране на правилен бус е наличието на мебели или обемни предмети. Възможността дали могат да се разглобяват на по малки части или е необходимо да се пренасят цели. Бусовете за превозване на багаж имат една основна разлика в конструкцията си и това е скосяването в горната им част. (тип туба/ван) Професионалните бусове за големи премествания са с изцяло правоъгълна и кубична форма и в общия случай са оборудвани с падащ борд, за улесняване на работния процес и превоз на тежки товари. (тип куфар/кутия) При тях специфичното е големият обем на товарното пространство и трудното им маневриране в градски условия.

За градски премествания препоръчваме универсалният ни бус 12куб.м. с падащ борд и височина на товарният отсек до 2.1м. Възможно е товарене от всички страни и дължина на цялото превозно средство само 4.70м. При един курс и заемане на целият обем с двама работници, отнема между два и четири часа за товарене и разтоварване на вашият багаж.


Нуждаете се от фирма за транспортни услуги с бус?

Ако изпитвате затруднение в избора на бусове за превоз на багаж, винаги можете да се свържете с нашата фирма за транспортни услуги във Варна. Ние ще направим безплатен оглед, ще изготвим индивидуална оферта и конкретна цена спрямо вашите нужди.

Switch language »